Tekijät

Näytetään tulokset 1–16 / 37

 • auto draft

  Apumies

  39,00 

  Palvelu sisältää apumiehen työt valitsemallesi tuntimäärälle 39€/h. Minimiveloitus 2h.

 • remonttivalvonta

  Asbestikartoitus

  129,00 

  Palvelu sisältää kartoituksen, kaikkien näytteiden laboratorioanalyysit ja laboratoriokulut, kilometrikorvaukset sekä lakisääteisen asbestikartoitusraportin. Asbestikartoituksen hinta on 129€ ja lisäksi jokaisesta näytteestä veloitetaan laboratoriokulu 60€/näyte.

 • Paikanvaraus

  Astianpesukoneen vaihto tai asennus

  159,00 

  Palvelu sisältää astianpesukoneen asennuksen. Voit halutessasi valita vanhan koneen poisviennin lisäpalveluna.

 • auto draft

  Halkojen tekeminen

  4,00 

  Palvelu sisältää halkojen hakkaamisen valmiista puupölkyistä. Lisää tukkien kpl määrä saadaksesi tarkan hinnan. Minimiveloitus 60€. Voit halutessasi valita halkojen pinoamisen lisämaksusta.

 • siivous

  Haravointi

  59,00 

  Palvelu sisältää pihan haravoinnin. Lisää haravoitava pinta-ala valikosta. Palvelun hinta on 0.3€/neliö. Minimiveloitus 200 neliötä á 59€.

 • Paikanvaraus

  Huonekalun kokoaminen

  99,00 

  Palvelu sisältää huonekalun kokoamisen. Palvelun hinta määräytyy koottavan huonekalun koon mukaan.

 • maalaus

  Huonekalun maalaus tai lakkaus

  99,00 

  Palvelu sisältää huonekalun pinnoittamisen. Materiaalit eivät sisälly hintaan. Mikäli sinulla ei ole maaleja tai maalausvälineitä, kerrothan siitä viestikentässä. Nämä laskutetaan erikseen. Palvelun hinta määräytyy huonekalun tyypin mukaan.

 • työkalut

  Hyllyn tai kaapin asentaminen

  79,00 

  Palvelu sisältää vaatekaapin tai hyllyn asentamisen. Mikäli kaappi tai hylly kiinnitetään seinään, kerrothan seinämateriaalin ja tarvittavat välineet (ruuvit, proput), mikäli niitä on. Hinta määräytyy kalusteen koon mukaan. Minimiveloitus 79€.

 • siivous

  Ikkunoiden pesu

  10,00 

  Palvelu sisältää ikkunanpesun molemmilta puolilta. Huomaa että hinta lasketaan standardikokoisille ikkunoille näiden kappalemäärän mukaan. 1kpl ikkunanpesuhinta sisältää ikkunan sisäpinnan ja ulkopinnan pesun (yht. 2kpl pestäviä pintoja). Jos sinulla on tuplaikkuna, voit valita erikseen haluatko sekä ulko-, että sisäikkunan pesun (yht. 4kpl pestäviä pintoja), vai ainoastaan toisen (yht. 2kpl pestäviä pintoja). Jos sinulla on erittäin suuret…

 • Paikanvaraus

  Jalkalistojen asennus

  9,00 

  Palvelu sisältää jalkalistojen asennuksen ja mahdollisten vanhojen listojen poiston. Voit halutessasi valita vanhojen listojen poisviennin lisäpalveluna. Minimiveloitus 10kpl listoja. Lisälistan asennus 9€/kpl.

 • siivous

  Katon puhdistus

  10,00 

  Palvelu sisältää katon puhdistuksen. Puhdistus sisältää roskien poiston ja katon kevyen pesun. Lisää katon pinta-ala ja saat kokonaishinnan. Neliöhinta on 10€ ja minimiveloitus 99€.

 • Paikanvaraus

  Kattolistojen asennus

  9,00 

  Palvelu sisältää kattolistojen asennuksen ja vanhojen listojen poiston ja poisviennin lisäpalveluna. Minimiveloitus 99€.

 • remonttivalvonta

  Kosteusmittaus

  199,00 

  Palvelu sisältää kosteusmittauksen tai kosteuskartoituksen, riippuen tarpeistasi. Kosteusmittaus tehdään pintakosteusmittarilla rikkomatta rakenteita. Kosteuskartoitus voidaan tehdä monia menetelmiä käyttäen. Kosteuskartoitus on suositeltavaa rakenteen todellisen kunnon selvittämiseksi, esimerkiksi asunnon osto-tai myyntitilanteessa. Kosteuskartoituksesta tehdään syväluotaava raportti.

 • laatoitus

  Laatoittaja

  59,00 

  Palvelu sisältää laatoittajan valitsemallesi tuntimäärälle hintaan 59€/h. Ei sisällä vesieristystä. Minimiveloitus 2h.

 • auto draft

  Lahjakortti

  20,00 100,00 

  Tuote sisältää lahjakortin Remonttikauppaan valitsemallasi summalla. Lahjakortti on voimassa vuoden. Saat sähköpostiisi lahjakortin ja sitä voi käyttää mihin tahansa remonttikaupan tuotteeseen tai palveluun. Lahjakortilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

  Valitse vaihtoehdoista:

  Valitse vaihtoehdoistaLoading Done Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
 • Paikanvaraus

  Lampun tai valaisimen asentaminen

  99,00 

  Palvelu sisältää uuden lampun tai valaisimen asentamisen. Voit halutessasi tilata lampun ripustamisen seinälle tai kattoon lisämaksua vastaan. Kuvaa tarpeesi tässä tapauksessa viestikenttään. Hinta on kappalehinta. Palvelu ei sisällä sähkörasian avausta tai muuta sähkötyötä.