ProppU Express

Tarjoamme luotettavien tekijöiden töitä ja yhteistyökumppaniemme materiaaleja valmiiksi määritellyin hinnoin. Palvelemme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla.

Ammattilainen tuntihintaan

Tekijän metsästys yksinkertaisiin, lyhytkestoisiin töihin on usein aikaa vievää ja siksi jää tekemättä. Viimeistele kodin remontti tai karsi to-do-listaasi tilaamalla tekijä nopeasti ennalta määriteltyyn hintaan.

Valmiiksi määritellyistä töistä löytyy useita päänvaivaa aiheuttavia asennus-, ylläpito-, ja kunnostustöitä kiinteään hintaan.Voit myös tilata ammattilaisen tuntihintaan. Teimme työn ostamisen helpoksi, joka säästää aikaa ja vaivaa niin tilaajalle kuin tekijälle. Ei laskujen lähettelyä ja laskujen maksua, vaan yksinkertainen ja nopea tapa ostaa ja maksaa markkinahinta, ilman sivukuluja, ilman yllätyksiä.

 img 6218 (1)

Turvallisesti ProppU Expressiltä

Jos työ osoittautuu laajemmaksi kuin verkkokaupassa ostettu, tilaaja voi sopia tekijän kanssa lisätöistä ProppU alustalla tai ostamalla lisätunteja verkkokaupasta. Tekijöiden saatavuus kasvaa jatkuvasti alueittain. Tällä hetkellä tekijöitä löytyy Uudenmaan alueelta

Remonttimateriaalit

Tiesitkö, että tilaamalla remonttimateriaalit erikseen voit säästää jopa 20% remontin kustannuksissa? Kenties kaipaat apua materiaalivalinnoissa? Helpotimme materiaalien valitsemista ja ostamista tarjoamalla materiaalipaketit yleisimpiin sisäremontteihin.


Materiaaleista löydät pinta- ja pohjamateriaalit huoneistoremonttiin, pintaremonttiin tai vaikka kylpyhuoneremonttiin. Halutessasi voit ostaa meiltä myös suunnitteluapua.

bathroom interior design with shower

Palautamme rahasi takaisin, jos emme pysty toimittamaan tekijää tai materiaaleja kolmen (3) arkipäivän kuluessa tilauksesta.

ProppU toimii verkkokaupan ylläpitäjänä. Tekijät ja materiaalitoimittajat laskuttavat ProppUa, joten laskujen maksusta ei tarvitse huolehtia. ProppU ei ole vastuussa tekijöistä tai materiaaleista, mutta asiakaspalvelumme on tukenasi tarvittaessa.

pexels lex photography 1109541

Katso tästä ProppU Tekijöiden vastuukuvaus ja tarkemmat toimitusehdot:

Katso tästä materiaaleihin liittyvät vastuulupaukset ja toimitusehdot (tulossa pian).